STEUN GLOBAL KIDS FUND

LR Global Kids Fund - De eigen LR kinderhulporganisatie
Wij geven benadeelde kinderen een kans, want zij zijn onze toekomst! LR helpt concreet, dichtbij en ter plaatse. Het LR GLOBAL KIDS FUND e.V. is nog een bewijs voor de nageleefde waarden van LR. Ons doel is op elke LR standplaats sociale verantwoordelijkheid te nemen en direct ter plaatse misdeelde kinderen te helpen.
Het LR Global Kids Fund werd in oktober 2006 opgericht als een geregistreerde vereniging voor het algemeen nut van LR Health & Beauty Systems GmbH. Initiatiefnemer en voorzitter van het bestuur van het LR Global Kids Fund is Dr. Jens Abend. Onder het motto „for a promising future“ (voor een hoopvolle toekomst) wil het LR Global Kids Fund misdeelde kinderen een perspectief bieden. Concreet, dichtbij en direct ter plaatse. Om snel en onbureaucratisch te helpen, werkt het LR Global Kids Fund in de internationale LR markten samen met lokale instituten en engageert zich in kinderhulpprojecten – in de zomer van 2011 zijn er al 19 projecten.
Meer over het LR GLOBAL KIDS FUND en hoe ook u kunt helpen, leest u op 
www.lr-global-kids-fund.co[removed]m

5,57 €
6 buttons : Share, Give, Love, Hope, en 2 andere

1,21 € sticker

armband blauw : 9,08 €

armband rosé : 9.08 €

10,29 €
Productinformatie: materiaal: 100% katoen, vulling: 100% polyester CE-markering: voldaan aan de termen van veiligheid en de gezondheid van de Europese norm

Wollfilz-sleutelband : 9,08 €

DETAILFOTO